8 september 2018
12:00

Lilla Träslövs FF

Referat: Alets IK - Lilla Träslövs FF

På ett blåsigt och allt kallare Sannarp blev det ånyo en 5-1 seger för våra tjejer. Förra veckan Veddige borta och idag Lilla Träslöv FF "hemma", på Sannarp. Detta var vår sista hemmamatch för i år, retligt att Alevallen öppnar på måndag... Vår säsong avslutas med bortamatcher Värö 22/9 och IF Böljan 30/9.

Idag fick vi till höstsäsongens bästa passningsspel och vid flera tillfällen involverades flera spelare i jobbet att ta bollen från egen målvakt fram till farligt läge för mål. Ibland stressat och då ovårdade passningar men idag mer av att våga lägga rätt, lyfta blicken och ha en tanke om vart bollen skulle föras vidare.

Vi fick det alltid så viktiga ledningsmålet genom att långskott av Alexandra. 2-0 kom genom Lovisa från vänsterkanten och innan de första 25 minuterna var slut tog sig Julia L fram fint på egen hand och satte 3-0 (mål två matcher i rad!). I mittenperioden blev det 1-1 och spelmässigt jämnare. 4-0 kom genom Alexandra, nytt långskott. Lilla Träslöv reducerade genom ett rejält skott och hade flera andra fina chanser men mittenperioden slutade 1-1 och då var ställningen alltså 4-1.

Under de sista 25 minuterna fortsatte vi att försöka spela oss fram till farliga lägen men hade inte den rätta skärpan eller flytet för att få riktig utdelning, Det mål som föll kom istället av ett långskott med fin skruv i vinden av Lovisa som seglade över motståndarnas keeper. En klar seger och en bra insats som lag och med spelare som skötte sina plikter förtjänstfullt.

Imorgon söndag ställer vi in träningen och så ser vi fram emot att träna på Alevallen måndag, onsdag (17.30-19) och söndag.